Hirdetés

Dead Island - Prologue játékmenet trailer

|

Vegyes kritikákat kapott a Dead Island: volt, aki nagyon lehúzta, volt, aki dícsérte.

Hirdetés

Az osztályzatai között 3/10 és 5/10 ugyanúgy volt, mint 9/10 és 9,1/10 - ez pedig elég nagy szórás - ebből is látszik, hogy a Dead Island hordoz értékeket magában: van, aki megtalálta, van, aki nem.

Ebben a videóban a Dead Island első hét percét nézhetjük meg játékmenetestül és átvezetőstül. Azokat a pillanatokat, amikor a paradicsomi, csodás szuigeten nyaraló turista rájön, hogy a dolgok visszavonhatatlanul elromlottak, és rájön, hogy lépnie kell, ha túl akarja élni az új viszonyokat. 

Én, kivülállóként elnézve a játékot inkább az átlagosztályzat felé tendálnék a megitélésben - Aki még nem próbálta, most legalább az első hét percet megnézheti:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)