Hirdetés

Dead or Alive 5: kitolja a konzolok képességének határait...

|

...egészen a next-gen közelébe. A Team Ninja nagyon elszánt.

Hirdetés

A Team Ninja főnöke, Yosuke Hayashi szerint a Dead or Alive 5 a jelenlegi konzolok teljes potenciálját ki fogja használni, méghozzá sokkal jobban, mint az eddigi - leegyszerűsített verekedős - játékok közül egyik sem. "A Dead or Alive 4 óta eltelt hat évben nagyon sokat tanultunk azzal kapcsolatban, hogy miket tehetünk meg egy játékban. Napjainkban rengeteg verekedős játék jön ki, melyek legtöbbje nagyon egyszerű, online módban is. Csak belépsz, és már nyomod is, teljesen le van egyszerűsítve minden. Szerinted milyen lenne egy küzdő játék, ha veszed a legjobb alapokat, és azokat nyomod fel 100 %-ra, kihasználva az Xbox 360 és a Playstation 3 teljes potenciálját? Mi valami ilyesmit szeretnénk, valami olyat, ami nem egy kézikonzol portjára hasonlít, hanem olyat, amit csak ez a két platform tud. Tudjuk, hogy a Dead or Alive 4 óta sokat változott a világ, és ahogyan akkor csináltuk a dolgokat, az ma már nem elég, és mi sem lennénk elégedettek vele. Ugyanakkor rendkívül motiváltak vagyunk, és valóban olyannak szeretnénk a Dead or Alive 5-öt, hogy a jelenlegi generáció határait kitoljuk a next-gen konzolok közelébe." - mondta Hayashi úr rendkívül elszántan.

A Tokyo Game Show-n bejelentett Dead or Alive 5-nek még nem tudni a megjelenési dátumát, csak azt, hogy Xbox 360-on, Playstation 3-on fog megjelenni...és talán valami máson is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)