Hirdetés

Dead or Alive 5: Last Round - ne játssz a tutoriallal, mert elveszik a mentésed

|

A fejlesztők Twitteren figyelmeztették a játékosokat, hogy néhány Dead or Alive 5: Last Round tutorial pálya elég komoly bugokat tartalmaz, amelyek miatt törlődhet az aktuális mentésünk.

Hirdetés

A Dead or Alive 5: Last Round rajtja egyáltalán nem nevezhető zökkenőmentesnek. Bár a Sony konzolján eddig nem voltak problémák (sőt, PS4-en még a cicik is szebben lengedeznek), az Xbox One-ok bizony keményen küzdenek a játékkal.

Mint most kiderült, nem ez az egyetlen probléma. A játék német, francia, spanyol és olasz változatába valahogy bekerült egy bug, melynek következtében bizonyos tutorial pályákon a játék nemcsak hogy kifagy, de a mentésünket is tönkreteszi, így ha nem akarunk egy hatalmasat szentségelni a "corrupted save data" felirat láttán, jobb, ha ezeket elkerüljük.

A játék angol, japán, koreai és kínai változatai szerencsére nem érintettek. A játékot fejlesztő Team Ninja sűrű bocsánatkérések közt próbálta tudatni a rajongókkal, hogy dolgoznak a problémán és amint lehet, kijavítják azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)