Hirdetés

Dead Rising 2 - 3000+ zombi már rontja a játékélményt

|

A játék producere szívesen korlátozná a képernyőn egyszerre feltűnő zombik számát

Hirdetés

Zombiból a sok a jó. Ezért is szerepelt az első Dead Rising 2 tervek között, hogy akár 6000 élőholt is egyszerre kolbászoljon a képernyőn. Viszont jóból is megárt a sok, hogy egy másik okossággal éljek.

Shin Ohara társproducer nem is a technológiai oldaláról látja a szűk keresztmetszetét a dolognak, mert állítása szerint akár 7000 zombit is a monitorra lehet varázsolni a Dead Rising 2-ben, de ennek sok értelmét nem látja. Kipróbálták, és egy 10x200 méteres termet megtöltöttek velük. A tapasztalat az, hogy 3000 felett igazából már nincs látható különbség, mert így is, úgy is megtöltik a termet. Sőt ha e fölé merészkednének, az már komolyan a játékélmény rovására menne. Ha 500 vagy 1000 zombit látunk majd a képernyőn, az nem a játék korlátai miatt van, hanem mert azt szeretnék, hogy minden lehetséges fegyvert és figurát bevessünk ellenük, amihez mozgástér kell. Az pedig tényleg nem móka, ha mozdulni sem lehet tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)