Hirdetés

Dead Rising 3 - exkluzív tartalmat kapsz, ha van okostelefonod vagy tableted

|

A SmartGlass használatával nem csak egy új játékélmény részese lehetsz, de olyan exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetsz, amiről az egyszerű halandó csak álmodhat.

Hirdetés

Az Xbox 360-nál bevezetett, itthonról csak pár játékkal (illetve a menüben való navigálásra, internetböngészésre) használható SmartGlass alkalmazás a Microsoft válasza a Wii U egyedi kontrollerére, de azt, hogy mire képes valójában, csak az Xbox One megjelenése után ismerhetjük meg.

De ott van például a nem Xbox One-exkluzív The Division is, mely szintén kap egy kiegészítő alkalmazást, amivel egész elképesztő módon léphetünk interakcióba a konzolon futó játékkal. A Battlefield 4 Commander módját meg már ecsetelni sem kell, nem igaz?

A Dead Rising 3, minthogy Xbox One nyitócím, szintén kihasználja az okostelefonok és táblagépek nyújtotta extra funkciókat. „Ahogy elindítod az alkalmazást, az felismeri, hogy a Dead Risinggel játszol, az interfész pedig átalakul olyanná, mint a játékbeli telefoné.” - mondta Josh Bridge executive producer.
 

„Egy olyan karaktertől kapsz hívásokat, aki csak a SmartGlass eszközön érhető el. Ha nem rendelkezel a SmartGlass-szel, nem fogod megkapni a fickó hívásait - ami azt jelenti, hogy nem kapod meg a küldetéseit sem.”

A játék természetesen végigjátszható anélkül, hogy SmartGlass-t kellene használnunk, de az extra tartalomhoz elengedhetetlen, hogy legalább egy haver legyen olyan jószívű, és az exkluzív küldetésszál végigjátszásának erejéig kölcsönadja táblagépét vagy okostelefonját (vagy üljön velünk egy szobában, mit számít).

Az alkalmazás használatával egyébként olyan különleges bónuszokat is használhatunk, mint a légitámadás. Ezen bónuszok a küldetések teljesítésének következtében kapott kódok beváltásával oldhatóak fel, és természetesen nem lehet esztelenül használni őket, meg kell várni, míg "lehűlnek". „Ja, mikrotranzakció sincs” - tette hozzá Bridge nagy megnyugvásunkra. A Dead Rising 3 novemberben jelenik meg, az Xbox One-nal egy időben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)