Hirdetés

Dead Rising 4 - nem lesz co-op a kampányban

|

A Capcom sorozatának következő részét ugyan játszhatjuk kooperatívan, de csak egy külön ennek szentelt módban.

Hirdetés

Egészen más lesz a Dead Rising 4, mint a széria korábbi részei, ami néhány eddigi rajongót eltántoríthat. Az egyébként sem az élvonalban lévő sorozat számára ez nem jó hír.

A játék producere, David McAnerin egy rajongói kérdésre válaszolva taglalta, pontosan hogyan kell érteni a kooperatív módot. Elmondása szerint a sztorit csak egyedül játszhatjuk, azonban lesz ettől függetlenül egy négyfős többjátékos opció, melyet az eredeti játék Infinity módjához hasonlított. Az lényegében egy hordamód volt, melyben szüntelenül jöttek az ellenfelek, nekünk pedig igyekeznünk kellett minél tovább életben maradni. A négy játékos a sztori egy-egy szereplőjét alakítja, akikről megtudhatunk olyat, ami a kampány során nem derül ki. Küldetésekkel turbózzák fel, hogy ne fulladjon hamar unalomba.

A rajongók közül azt sem mindenki fogadta jól, hogy kiveszik a védjegynek számító időzítőt, és hogy Frank szinkronszínésze sem az lesz, aki korábban volt. Azért reménykedjünk, hogy még így is egy élvezetes játékká áll össze. Megjelenés december 6-án PC-re és Xbox One-ra, valamikor később pedig valószínűleg PS4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)