Hirdetés

Dead Space 2 - Demó decemberben

|

Még karácsony előtt belekóstolhatunk a rettegésbe

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt jelentette be az EA azt, amire nem is olyan régen már sokatmondóan utalgatott, tehát hogy még ebben az évben Dead Space 2 demót kapunk.

A közlemény szerint a demóban felfedezhetjük az Unitológia templomát (az unitológia egy vallás a Dead Space univerzumában) és a Sprawl űrállomáson megakadályozunk egy pusztítónak ígérkező nekromorf támadást. A játékosok emellett számos új eszközt és szerszámot is kipróbálhatnak, amelyekkel Isaac a szörnyek csápjaira csaphat, mint amilyen a Javelin gun, vagy a kibővített telekinetikus képesség. A jetpackkel felszerelt ruhánkban, nulla gravitáció mellett pedig megtapasztaljuk a 360º-os játékélményt. A Dead Space 2 demója december 21-én válik elérhetővé, öt héttel a megjelenés előtt. A hírek nem térnek ki a demóval megajándékozott platformokra, de mi reménykedünk egy PC-s változatban is. Konzolokra természetesen jön a próbaverzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)