Hirdetés

Dead Space 2: Ignition - Előzmény még a Dead Space 2 előtt

|

Ignition alcímmel előzményt kap a januárban megjelenő Dead Space 2

Hirdetés

Még idén, várhatóan az év vége felé Dead Space 2: Ignition címmel egy új „játékkal" rukkol elő a Visceral games.

A Dead Space 2: Ignition a januárban esedékes Dead Space 2 előzményeit meséli majd el, de nem teljesen olyan formában, mint ahogy az ember elsőnek gondolná. Sajnos ebben még nem lesz részünk csonkításban, hátborzongató fényeffektekben, de talán még a 3D élményéről is le kell majd mondanunk. A Dead Space 2: Ignition interaktív képregény formában avat be Isaac Clarke újabb megpróbáltatásainak kezdetét megelőző néhány óra történéseibe. Ezt teszi majd szórakoztatóbbá három, arcade stílusú hackelős minijáték, a Hardware Crack, Trace Route és a System Override. A Dead Space 2: Ignition az első azon sok kis extra közül, melyekkel a készítők a jövőben bővíteni szeretnék a játék univerzumát. Megjelenés csak PSN és Live rendszereken keresztül, valamikor az év vége felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)