Hirdetés

Dead Space 2 - Lesz demó

|

A Visceral Games demót is készít majd a Dead Space 2-höz

Hirdetés

Bár az utóbbi időkben mintha a bétatesztek kezdenék kiszorítani a klasszikus demókat, azért akad még néhány "régimódi" gárda, akik a klasszikus megoldást preferálják. Ilyen a Dead Space 2-ért felelős Visceral Games is.

Egy most megjelent terjedelmes interjúban Steve Papoutsis producer egyebek mellett beszélt arról, hogy az első részhez hasonlóan a Dead Space 2 is megkapja majd a maga demóját, mégpedig körülbelül egy hónappal a játék megjelenése előtt. Hangzatos szavait idézve: „Nem csak az a célunk, hogy a Dead Space 2-ben minden fejezet után a játékost késztetést érezzen arra, hogy továbbmenjen, hanem hogy a demót kipróbálva így szóljon: 'Szent sz*r! Máris rohanok, ezt nekem be kell szerezni!'". Mondjuk az első Dead Space 2 gameplay mozzanatok után erre tényleg minden esély megvan. Platformokról egyelőre nem esett szó, de az első rész tapasztalatait alapul véve a demónál elképzelhető egy „konzol only" megoldás. Hiszen még a PC-s megjelenés sem tisztázott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)