Hirdetés

Dead Space 2 már jövőre?

|

A Reuters értesülései szerint 2010 folyamán mutatkozik be a Dead Space folytatása.

Hirdetés

Halloween kapcsán a horrorjátékok iránti érdeklődés tendenciózus növekedéséről született egy írás a Reuters online kiadásában.
Kane Hodder (Péntek 13) és Robert Englund (Rémálom az Elm utcában) színészek szerint az újrahasznosított elemekből dolgozó filmek helyett jó okkal fordulnak az emberek a játékokhoz, hiszen így valóban részeseivé válhatnak egy-egy vérfagyasztó, vagy épp gyomorforgató történetnek.



Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzÅ‘je rávilágított, hogy tavaly 131, idén eddig 147 millió dollárt költöttek az Egyesült Államokban horror játékokra.
A sztár egyértelműen a Resident Evil 5 1,94 millió értékesített példánnyal, amivel sikeresen felülmúlta a tavaly megjelent Left 4 Dead 1,92 milliós teljesítményét. A cikk említi még a Fűrész filmek farvizén felbukkant SAW videójátékot, valamint azt is, hogy mind a Resident Evil (Resident Evil: The Darkside Chronicles), mind a Silent Hill (Silent Hill: Shattered Memories), mind a Dead Space (Dead Space 2) franchise új játékkal jelentkezik. Utóbbi jövőre.
Az Electronic Arts egyelőre nem erősítette meg a hírügynökség által közölt információt, ugyanakkor nem is cáfolta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)