Hirdetés

Dead Space 2, Medal of Honor és Crysis 2 megjelenés - Szűkül a kör

|

Az EA némiképp pontosította jövőben érkező játékainak megjelenési dátumát

Hirdetés

Ha még emlékeztek, pont tegnap volt nálunk is hír, hogy John Riccitiello az EA főnöke nem tervez bevételeket a Star Wars: The Old Republicból a 2011-es üzleti évben. Mondotta mindezt a befektetőiknek, akiknek ugye egyetlen vágyálmuk, hogy fialni lássák a pénzüket. „Rendben van Mr. Riccitiello, de akkor mi lesz idén és jövő év elején?” -jajdultak fel páran a rossz hír hallatán. A válasz pedig nem sokat váratott magára.

Ha igazak John Riccitiello állításai, akkor még a 2011-es üzleti évben (2010. április 1 – 2011. március 31) megkapjuk az új Medal of Honort, az EA Sports MMA játékát, az új Need for Speed játékot, a konzolos Simset, még a világbajnokság alatt az új FIFA részt, az új Madden részt, valamint lesz itt még egy Crysis 2 és egy Dead Space 2 is. Nos, szerintem ez egy jó évnek ígérkezik az EA részéről. Ti mit gondoltok? Megnyugodhatnak a részvényesek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)