Hirdetés

Dead Space 2 - Nincs tervben PC-s verzió!

|

Kellemetlen meglepetést tartogatott mára az EA a Dead Space PC-s rajongói számára.

Hirdetés

Sok minden kiderült az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentőséből. Például megtudhattuk, hogy 9,7 millió FIFA 10 ment el az elmúlt hónapok során. Ez inkább a jó hírek közé sorolható, nem úgy, mint a következő...



A jelentés végén táblázatba szedve olvaszhatjuk, hogy a 2011-es pénzügyi év során melyik negyedévben milyen címeket tervez piacra dobni a kiadó, és ami még fontosabb, milyen platformon. Konzol, marokkonzol és PC szerepel a listán. A Dead Space 2-höz érve azonban megrökönyödve vehetjük észre, hogy "elfelejtettek" X-et rakni a PC mellé.



Sajnos szó sincs tévedésről, az EA illetékese megerősítette, hogy pillanatnyilag valóban nincs tervbe véve PC-s verzió Isaac Clarke rémálmainak folytatásából. Úgy tűnik, hogy a Dante's Inferno után a Dead Space 2-vel is ugyanazt a tréfát űzi a Visceral Games és az EA párosa: a bejelentésnél még szerepel a PC támogatott platformként, aztán váratlanul eltűnik. Most szóljatok hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)