Hirdetés

Dead Space 2 - Érdemes lehet megőrizni az első rész mentéseit

|

Függetlenül attól, hogy végigjátszottuk-e az első Dead Space epizódot, avagy sem, ajándékban lesz részünk, ha legalább egy mentett állást megőriztünk a merevlemezünkön.

Hirdetés

Mivel sem a Dead Space 2, sem elődje nem egy komplex szerepjáték, ezúttal nem arról van szó, hogy a történet során meghozott döntéseink hatással lennének a folytatás eseményeire.



Amennyiben viszont mégiscsak megbújna valahol merevlemezünkön (konzol, PC egykutya) egy save fájl, akkor már a Dead Space 2 legelején megkapjuk Isaac Clarke eredeti plazmavágóját, a sorozat emblematikus fegyverét. Sajnos mindazok a fejlesztések, amelyeket a Dead Space végigjátszása során eszközöltünk rajta, nyomtalanul eltűnnek, így kezdhetjük elölről az egészet.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)