Hirdetés

Dead Space 3 - ez történt eddig

|

Kérdéseid vannak a Dead Space sorozat történetéről? A legfrissebb előzetesben mindre választ kaphatsz, néhány perc alatt!

Hirdetés

Azok, akik nem játszották végig az előző két részt megválaszolatlan kérdéseik miatt talán nem is értenék a nemsokára megjelenő Dead Space 3 történéseit, épp ezért érkezett egy előzetes, ami néhány percben összefoglalja, hogy az egyszerű mérnök, Isaac Clarke, hogyan is keveredett bele ebbe a horrorisztikus történetbe. Amennyiben tervezitek végigjátszani az Dead Space első és második részét, nem javaslom a megtekintését, mivel elveszi az előtörténetek titokzatosságát, de azok, akik a harmadik résszel szeretnék elkezdeni a sorozatot, mindenképpen nézzék meg a most következő videót. Csak nehogy nehogy necromorphokkal álmodjatok!

A Dead Space 3 február 8-tól lesz megvásárolható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)