Hirdetés

[FRISSÍTVE] Dead Space 3 - Mikrotranzakció és Mass Effect páncél

|

Aki mindkét, az Electronic Arts által kiadott játéksorozatért rajong, igazi csemegét tudhat magáénak.

Hirdetés

Szeretjük, ha játékfejlesztők egymás munkája előtt tisztelegve belecsempésznek játékaikba olyan elemeket, amiket egy teljesen más univerzumban ismerhettünk meg.

Többnyire ezek úgynevezett Easter Eggek formájában jelennek meg, a Dead Space 3 esetében viszont egy N7-es dizájnnal ellátott páncélzatot kapunk, amiért igazából még csak a necromorphok levágott végtagjait sem kell mozdítanunk. Ugyanis elegendő, ha számítógépünkön vagy konzolunkon megtalálható a Mass Effect 3 egy mentése, illetve az annál használt Origin profilunkkal jelentkezünk be a Dead Space 3-ba, és máris miénk az alábbi videón is látható csinos szerelés, amit mind Isaac Clarke, mind John Carver szerepében viselhetünk. Az Xbox 360-nal rendelkező szemfüles játékosok már kipróbálhatták a játék demóját, a PlayStation 3-at használók számára pedig ma vált elérhetővé.

[Frissítés]: Időközben érdekes részleteket osztott meg az Eurogamer magazin újságíróival Yara Khoury producer, aki elárulta, hogy a Dead Space 3 mikrótranzakciós lehetőséggel lesz felvértezve. A rendszer segítségével a játékosok valódi pénzért cserébe annyi nyersanyagot vásárolhatnak, amennyire futja a pénztárcájuk tartalmából, cserébe nem kell a pályákon gyűjtögetniük, így időt spórolnak meg. A lehetőség semmilyen csalásnak vagy túlzásnak vélt előnyhöz nem juttatja azokat, akik élnek vele, csupán időt nyerhetnek vele a felhasználók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)