Hirdetés

Dead Space bejelentés és oldal

|

Új játékot készít az EA Redwood Shores, méghozzá sci-fi környezetben játszódó túlélőhorrort. 2008 vége felé meglátjuk.

Hirdetés

A játékról szóló közleményt itt olvashatjátok. A játék TPS túlélőhorror, a sztori elsőre nem nagy durranás, de ettől persze még lehet jó. Ez a történet röviden annyi, hogy Isaac Clarke mérnököt (ezek volnánk mi) egy tökunalmas feladattal bízzák meg: javítsa meg egy világ(egyetem) végén elromlott bányászhajó kommunikációját. Na persze az azóta idegenekkel "megsegített" srácoknak azon a hajón már nincs szüksége a segítségére: annál inkább finom puha húsára. Így kerül a játékban játszott karakterünk egy kis slamasztikába. 2008 végén meglátjuk mi sül ki belőle. A hivatalos oldal megtekintéséért katt a logóra:

ealogo.gif

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)