Hirdetés

Dead Space Extraction - 5-ször annyi párbeszéd, mint az első részben

|

A készítők nyilvánosságra hozták, hogy a Dead Space Extraction 5-ször annyi dialógust tartalmaz, mint a sima Dead Space.

Hirdetés

A wii exkluzivitást élvező Dead Space Extraction remek, hangulatos mókának ígérkezik a videók alapján, jó kis mutánshentelős-darabolós horror FPS-t kapnak a Nintendo mozgásérzékelős konzoljának tulajdonosai. Aki hiányolta az erőszakos játékokat a platformról, annak tessék, itt egy, ráadásul nem is akármilyen.

John Calhoun, a játék vezető dizájnere egy interjúban azt mondta, hogy van egy dolog, ami érdekes lehet a rajongók számára, és ez az, hogy a Dead Space Extraction elődjéhez képest 5x több dialógussal rendelkezik. A játék történet alapú, így eleve logikus volt, hogy sokat kell benne beszélgetni. Arról, hogy ez a beszélgetés ne unalmas, gyenge szinészi munka legyen, AAA kategóriás színészek adják hangjukat a karaktereknek. Az alábbi videóban a szóban forgó interjút láthatjátok, illetve jónéhány izgalmas ingame mozgóképet. Nekem nagyon bejön. A játék október másodikán érkezik, kizárólag Wii-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)