Hirdetés

Dead Space: Extraction - Az első 15 perc

|

Ausztráliában már megjelent a Wii-exkluzív Dead Space: Extraction, néhány szerencsés pedig javában játszik vele.

Hirdetés

A Mirror's Edge mellett a Dead Space volt az Electronic Arts újítási szándékának legjelentősebb gyümölcse. A sci-fibe oltott túlélő horror összesített eladásai meghaladták az egymillió példányt, a sajtó pedig egyenesen imádta az alkotást.



Az Aegis VII kolónia, az Ishimura bolygótörő, valamint az unitológia (egy jövőbeli vallás) hármasa mutálódott hullákkal és egyéb förtelmes lényekkel karöltve kellemesen izgalmas kalandot eredményezett. A horrorhoz képest egész jól kidolgozott történet előzményeit ismerhetjük meg, ha beruházunk a sajnálatos módon csak Nintendo Wii konzolra kiadott Dead Space Extraction című alkotásba.

Vigyázat, spoilerveszély!



Az on-rail shooterek körébe sorolható Dead Space Extraction megfosztja ugyan a játékost a szabad felfedezés lehetőségétől, cserébe kifejezetten filmszerű élményt nyújt, ami elég szórakoztató tud lenni. A spoiler veszélyét magában hordozó videó egyébként remekül illusztrálja, hogy a gyakran lesajnált Wii hardvere is alkalmas mutatós játékok futtatására. Én legalábbis úgy vélem, hogy egyáltalán nem néz ki rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)