Hirdetés

Dead Space: Extraction - csak 18 éven felülieknek.

|

Talán meg is lepődhetnénk a BBFC által adott besoroláson, de nem fogunk.

Hirdetés

Nem igaz az a megállapítás, hogy a Wii csak a fiataloknak vagy az időseknek való. Ékes példa erre a Dead Space Extraction, melyről illik tudni, hogy nem egy körhinta-szimulátor lesz vattacukorárussal.

Aki játszott a Dead Space első részével, az tudja, hogy egyrészt király játék volt, másrészt meglehetősen hátborzongató. A BBFC, azaz a British Board of Film Classification a legmagasabb, 18-as karikát helyezte a Dead Space Extraction dobozára (Na jó, van még egy magasabb, de az a felnőtt filmekre vonatkozik). Meg kéne lepődnünk, hogy egy horrorjáték csak 18 éven felülieknek szól? Hasonlítsuk össze ezt a Silent Hill besorolásával, mely a 15-ös karikát kapta. Úgy néz ki ez a Dead Space tényleg durva lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)