Hirdetés

Dead Space Extraction - Október másodikán Európában

|

Európában október másodikára időzítették a brutalitással fűszerezett, Dead Space előzményeit elregélő Dead Space Extraction megjelenését.

Hirdetés

A kizárólagosan Wii játékrendszereket támogató Dead Space Extraction történetében veszélyes vírusfertőzés fenyegeti az Aegis VII bányászplanéta komplett populációját, melynek szövődményeként a szerencsétlen földtúrók tetemes hányadának génszerkezete mutációnak indul. A bolygón uralkodó pánikhangulat feloldására, a fertőzés megállítására, valamint túlélésünk reményében mindössze egyetlen személyre támaszkodhatunk, méghozzá a gyengébbik nem képviselőjéhez tartozó Lexine-re.

A kötöttpályás játékmenettel rendelkező Dead Space Extraction műfajteremtőnek ígérkezik, legalábbis az névváltoztatáson átesett EA Visceral fejlesztők kijelentései szerint. Az október másodikán megjelenő alkotás remélhetőleg átmentette nagytestvére kapós tulajdonságait és egy félelmetes, akcióorientált horror játékkal gazdagodhat minden Wii tulajdonos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)