Hirdetés

Dead Space: Extraction - Véres és erőszakos

|

Véres és erőszakos jelenetekre is számíthatunk a kizárólag Wii játékrendszerre bejelentett Dead Space: Extraction játékmenetében.

Hirdetés

A februárban leleplezett Dead Space: Extraction ugyanolyan kegyetlen módszereket kínál az idegenek lemészárlására, mint nagytestvére, derült ki Steve Papoutsis vezető producer nyilatkozatából. Papoutsis határozott mozdulattal szétcsapta azon feltételezéseket, melyek a Dead Space: Extraction látványvilágára összpontosulnak, miszerint a Wii familiáris beállítottsága miatt visszavesznek erőszakosságából.

Sokkoló elemek hozzáadása nélkül készítik a kötöttpályás lövöldét, melynek tökéletesen illeszkednie kell a játékosok által korábban megismert Dead Space univerzumhoz. Az általunk ismert Dead Space pedig félelmetes, akcióorientált és horrorisztikus. Ha minden rendben halad, az ősszel megjelenő és műfajteremtőnek ígérkező Dead Space: Extraction ugyanezt fogja nyújtani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)