Hirdetés

Dead Space - Visszatekintő

|

Akik lemaradtak a Dead Space első részének a borzalmairól...

Hirdetés

Tegnap megjelent a Dead Space második részének demója, amit a mai naptól már mind a két konzolra - Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra - már le lehet tölteni.

Az alkotók voltak olyan kedvesek, hogy gondoltak azon „felelőtlen" személyekre, akik még nem játszottak az űrben zajló, túlélő horrorral. Hogy kellő tudással  felvegyék majd a történet fonalát - az ilyen gamerek -, készítettek egy kis összefoglalót, amely bemutatja, hogy Isaac Clarke milyen bonyodalmakon ment eddig keresztül. A videó enyhe SPOILER veszélyt jelent azoknak, akik tervezik, hogy visszamenőleg fejest ugranak az első rész viszontagságaiba. A mozgókép kellően meghozza a kedvet a január 28-án megjelenő Dead Space 2-höz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)