Hirdetés

Dead State - még januárban érkezik a demó

|

A DoubleBear így kíván jó reggelt: a zombikkal súlyosbított szerepjátékuk demója hamarosan megérkezik a Steam Early Access-re.

Hirdetés

A szösszenetet nem ígérik biztosra de ha minden jól megy akkor már az ajtónkon kopogtathat a hónap vége előtt Steam Early Acces-en.

A „First Seven Days” nevet viselő alkotás tíz órányi játékélményt, több mint 12 helyszínt, egy rejtett területet és két lehetséges szövetségest tartalmaz majd. Mi több, a fejlesztők ezek felett még új fegyvereket, eszközöket és egy teljesen új harcrendszeri kezelőfelületet is dobtak a játékhoz.

A Dead State még 2012. júliusában kezdte meg pályafutását a Kickstarteren, amikor is a dupláját sikerült összeszedniük a tervezett fejlesztési keretüknek, majd mindezek után a Steamtől is zöld utat kaptak 2013. áprilisában.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)