Hirdetés

Dead to Rights: Retribution - Húsvéti ajándék

|

A Namco Bandai jóvoltából húsvétra meg is érkezik a soros Dead to Rights játék.

Hirdetés

A Dead to Rights: Retribution a harmadik rész sorban, ám ahogy az manapság divatos, inkább újrakezdik az egész műsorszámot a készítők. Lelkük rajta, mert hát az eddigi részek elég felejthetőre sikerültek.

Nem úgy az újhullámos Dead to Rights: Retribution. Ha a marketing szövegeknek csak a fele bizonyul igaznak igazi combos lövölde érkezik húsvétra. Az előrendelői akciók már megkezdődtek, a GameStop egyedi bullet time módot, és szuper, ninja kutyát ad ajándékba, az Amazon pedig beépített film-noir hangulatot előidéző fekete-fehér kapcsolót implementál a játékba. A vér persze extrém vörösben pompázik majd, tiszta Sin City feeling. A Dead to Rights: Retribution április 16-án érkezik Xbox 360-ra, és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)