Hirdetés

Deadfall Adventures PS3 megjelenés - hamarosan kiderül, tényleg jobb lett-e

|

Végre megjelenési dátumot kapott a Deadfall Adventures PlayStation 3-as változata, ami mentes lesz a PC-s és Xbox 360-as kiadás minden hibájától, sőt, új tartalmakat is kap. Legalábbis ez az ígéret.

Hirdetés

Utoljára júliusban esett szó arról, hogy a Sony előző generációs konzoljára is megjelenik a The Farm 51 műhelyében készülő Deadfall Adventures, de akkor még nem tudtuk, mikorra lesz kész. Most már tudjuk.

A közben Deadfall Adventures: Heart of Atlantis névre átkeresztelt játék október 29-én jön a konzolra, ráadásul néhány extrával megspékelve. Amellett, hogy a játék grafikája, átvezető jelenetei és játékmenete is kapott egy alapos ráncfelvarrást, a fejlesztők új felfedezhető helyszíneket, játékmechanikákat, elrejtett titkokat, egy új túlélő/kooperatív játékmódot és egyéb érdekességeket is belepakoltak a megújult csomagba. 

A Deadfall Adventures PC-s játékkritikusi Metacritic átlaga 53, az Xbox 360-as 43, a felhasználói pedig előbbi esetében 6.7, utóbbinál 7.8. Kíváncsiak vagyunk, tényleg annyival jobb lesz-e PS3-on, amennyivel jobbnak kell lennie ahhoz, hogy a kezdeti bukás után bárki is be merje vállalni.

Játszottatok vele? Tetszett vagy sem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)