Hirdetés

Deadfall Adventures: Heart of Atlantis bejelentés - PS3-on másképp néz ki

|

A várakozásért cserébe a PlayStation 3-as játékosok a Deadfall Adventures továbbfejlesztett és kibővített változatát kapják. Mutatjuk.

Hirdetés

A PlayStation 3 konzollal rendelkező játékosok hátrányban érezhették magukat, mikor az Unchartedre hajazó The Farm 51 által fejlesztett FPS, az Allan Quartermain-regényeken alapuló Deadfall Adventures megjelent tavaly novemberben PC-re és Xbox 360-ra, viszont türelmük végre megtérült.

A Deadfall Adventures: Heart of Atlantis kizárólag a Sony múltgenerációs konzoljára lesz elérhető valamikor a nyár folyamán és a kooperatív survival mód mellett új boss harcokat és átvezető jeleneteket (egyúttal a régieket is felújították), kicsinosított grafikát, továbbfejlesztett játékmenetet, új helyszíneket és titkokat, valamint egy vadonatúj szintrendszert és átdolgozott jegyzetfüzetet is kapunk.

A Deadfall Adventures: Heart of Atlantis fejlesztését a lengyel The Farm 51 végezte, a kiadásért pedig az a Nordic Games felel, amely számos IP-t megvásárolt a csődbe ment THQ-tól.

Mit gondoltok, megérte várni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)