Hirdetés

Senki nem számított rá, Switchre jön a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

|

Visszatér az előző játék főszereplője, de nem csak őt irányíthatjuk majd. A Switch tulajok most dörzsölhetik tenyerüket, csak ők kapják meg a Deadly Premonition 2-t.

Hirdetés

A Nintendo Directen látott napvilágot, hogy a Rising Star Games dolgozik a 2013-as, nagy népszerűségnek örvendő túlélő horror, a Deadly Premonition következő felvonásán. Az első részhez hasonlóan itt is egy FBI ügynököt alakítunk majd, aki egy sorozatgyilkos nyomába ered, azonban a nyomozásra a múltbéli események is hatással lesznek.

Hirdetés

14 évvel az első rész sztorija után, Aaliyah Davisszel kell egy régi gyilkosságsorozat felgöngyölítésére induljunk, de a szálak visszavezetnek az első rész főszereplőjééig, Francis York Morganig. A fejlesztők azt ígérik, hogy a jelen és a múlt teljesen összemosódik a nyomozás folyamán és csak rajtunk áll, hogy ez őrülethez vezet vagy pont ennek köszönhetően találjuk meg a titkok nyitját. Ezt az érdekes koncepciót a Nintendo Directen bemutatott előzetesen nézhetitek meg: 

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise kizárólag Nintendo Switchre érkezik 2020-ban, de ennél pontosabb infókat még nem árultak el a fejlesztők, viszont aki kipróbálná az első részt, annak jó hír, hogy mától elérhető a Nintendo digitális boltjában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)