Hirdetés

Hamarosan újabb játékot jelent be a DayZ atyja

|

Dean Hall saját stúdiója már így is több projekten dolgozik egyszerre, ezek közül pedig hamarosan még egyről lerántja a leplet.

Hirdetés

A DayZ-t fejlesztő Boheimától való kilépése óta Dean Hall több játékot is bejelentett már, és míg az Ionról nem sokat hallottunk 2015 óta, a virtuális valóság kihasználása miatt csak egy szűkebb rétegnek szóló Out of Ammo megjelent tavaly szeptemberben. Az Új-zélandi dizájner hamarosan újabb címmel bővíti a listát, ugyanis ismét egy projekt leleplezésére készül.

Korábban már meglebegtette, hogy munkálkodik egy még be nem jelentett MMO-n, de nemrég kiderült az is, hogy a Eurogamer szervezésében megrendezésre kerülő EGX Rezzed-en már egy panelbeszélgetés keretein belül is mesél majd róla. Erre április 1-jén kerül majd sor Londonban, ahová kipróbálható formában is elviszi az eddig ismeretlen játékot, ami a RocketWerkz első, nem VR-t használó projektje lesz, amin kívül még több meglepetés is van a tarsolyában, ugyanis a csapata összesen öt játékkal kísérletezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)