Hirdetés

Thanatophobia - túlélő horror a Resident Evil nyomán

|

Független fejlesztőknek köszönhetően egy, a Resident Evil klasszikus játékmenet-elemeit felidéző túlélő horror érkezik PC-re.

Hirdetés

A készítők remek címet választottak a játéknak: a Thanatophobia jelentése halálfélelem, haláltól, meghalástól való félelem. Hasonló címmel már jelent meg alkotás 2011-ben, de az egy egypályás FPS volt.

Az újabb Thanatophobia úgy kívánja feléleszteni a túlélő horror műfajt, hogy visszanyúl annak gyökereihez: az akció helyett az atmoszférateremtésre, a történetmesélésre és különböző rejtélyek megoldására helyezi a hangsúlyt. Íme egy kis kedvcsináló belőle:

Thanatophobia alatt az Unreal Engine muzsikál majd, így legalább a túl nagy gépigénytől nem kell rettegnünk. A játékot már évek óta fejlesztik, a videót a béta verzióból készítették, remélhetőleg nincs sok hátra a PC exkluzív megjelenésig. További információkat a Thanatophobia IndieDB oldalán találtok, képekért pedig kattintsatok galériánkra. Mit szóltok hozzá, kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)