Hirdetés

Death Stranding - idő előtt felbukkant az előrendelői oldal, le is lőtték

|

Hideo Kojima pedig újabb üzenettel hangol minket a leleplezésre.

Hirdetés

Ahogyan azt a tegnap elindult élő közvetítés is tükrözi, már nem sok választ el minket attól, hogy Hideo Kojima egy új Death Stranding trailerrel lepjen meg minket és jó esély van arra is, hogy végre elárulják a hivatalos megjelenési dátumot. Addig is van azonban min csámcsogni, amíg várakozunk.

Hirdetés

Kojima újra a Twittert hívta segítségül, hogy tovább hype-olja a Death Stranding új tartalmait: a "Tomorrow is in your hands" felirattal ellátott posztjában globális leleplezést ígér és belinkelte a PlayStation Twitch-csatornáját is, ahol követhetjük majd az eseményeket, ha elérkezik az idő: 

Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy a PlayStation Store-on felbukkant a játék előrendelői oldala, amelynek grafikáján a Norman Reedus által alakított karakter, Sam Bridges fogja a már sokat emlegetett babát, a feladata pedig nem kevesebb lesz, minthogy újraegyesítse a darabjaira hullott világot. A képen az is látható, hogy milyen bónuszokat húzhat be az, aki előre beruház Kojima újdonságára: van közöttük dinamikus téma, avatar és arany in-game tárgyak is. Íme: 

Amint megtörténik a leleplezés, azonnal megtaláltok majd minden fontos infót a főoldalunkon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)