Hirdetés

Death Stranding - életnagyságú baba is lesz a gyűjtőiben

|

A megjelenési dátummal együtt a különböző kiadásokat is nyilvánosságra hozták, és bizony Kojima csapata itt sem okozott csalódást.

Hirdetés

Továbbra is rengeteg kérdésünk van a Death Strandiggel kapcsolatban, de annyi már biztos, hogy november 8-án rávethetjük magunkat Hideo Kojima legújabb agymenésére. A rajongók pedig kifejezetten ütős kiadásokat is bezsákolhatnak.

Hirdetés

Egy korábban kiszivárgott képen már láttuk, milyen in-game jutalmak várnak az előrendelőkre, a bejelentés után pedig a PlayStation Blogra a további változatok is felkerültek. A Special Edition tartalmaz egy egyedi fémtokot, egy digitálisan letölthető zenei albumot, egy "Így készült" videót, valamint egy arany 'Ludens Mask' napszemüveget is, amit a karakterünkre aggathatunk.

A Digital Deluxe-ba szinbtén bekerül a napszemüveg a digitális album és a kulisszatitkos videó, amik mellé jár egy power skeleton, aminek köszönhetően Sam nehezebb cuccokat cipelhet, egy all-terrain skeleton, hogy a nehéz terep se lassítson le minket, valamint egy páncél, aminek köszönhetően kevésbé sebeznek a lövedékek és az esés is. Természetesen minden cucc arany színű, mert miért ne. 

De a legdurvább egyértelműen a gyűjtői kiadás, ami nemcsak a Digital Deluxe minden extráját és a fémtokot tartalmazza, hanem egy Ludens kulcstartót, a főhős által cipelt ládát, és egy BB Pod szobrot is. Ez egy életnagyságú baba egy befőttes üvegben, amit a főhős a játékban is mindenhová magával cipel. Ha rá akarod hozni a frászt a szüleidre amikor jönnek látogatóba, akkor ezt a kiadást neked találták ki.

Ti melyiket fogjátok beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)