Hirdetés

Death Stranding - itt az új trailer, amit Kojima szerint nem kellene megnézned

|

A Fehér Házban játszódó videó szerint Samnek nem csak a természetfölötti lényekkel, de egy polgárháborúval is számolnia kell küldetései során. Kojima azt üzeni: a tökéletes játékélményhez az kell, hogy ne nézz trailereket.

Hirdetés

A gamescomon két új trailer is érkezett Kojima új játékához, melyek egy-egy főbb karaktert mutattak be. Mi is írtunk arról, hogy zárt ajtók mögött levetítettek egy harmadik videót is, ami a játék helyszínéül szolgáló széttöredezett Amerikát és az afölött marakodó érdekcsoportok szembenállását mutatja be. Az ott készült kézi kamerás videót a kiadó azóta a legtöbb helyről eltávolította, de ne bánkódjatok, mivel most normális minőségben is rendelkezésünkre bocsátották.

Hirdetés

Az trailer teljes egészében a Fehér Ház ovális irodájában játszódik, ahol Samet egy fontos küldetéssel bízza meg az Amerikában szétszórtan élő közösségeket egyesíteni vágyó szervezet két vezetője. Ezzel két újabb karaktert is megismerhetünk: az egyik Amelie, aki egy hologram formájában jelenik meg (ahogy egy korábbi videóban Guillermo del Toro karaktere is), és a párbeszédekből valószínűsíthető, hogy Sam és közte volt valami a múltban; a másik karakter Die-Hardman, aki a küldetés pontos részleteiről számol be a főhősnek. 

Elmondásuk szerint a városok egyesítése elég jól haladt, amíg színre nem lépet egy katonai szeparatista csoport, a Démonok, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy megakadályozzák az egységes ország kialakulását. A jelek szerint főhősünknek túlvilágról visszajáró BT-ken kívül, ezekkel a jól felfegyverzett harcosokkal is meggyűlik majd a baja. A több mint hét perces videóban a történet és világ sok új aspektusából kapunk egy kis ízelítőt, tehát ha követitek a Death Strandinget, akkor mindenképp vessetek rá egy pillantást:

Kojima ígérete szerint nem sokára egy csomó újdonságot mutatnak be a Tokyo Game Show keretein belül a játékról, de a fejlesztő azt is hozzátette, hogy a Death Stranding akkor nyújtja a legjobb élményt, ha semmit nem tudunk róla, így ha rá hallgatunk, akkor nem nézzük meg az előzeteseket. Ha így tesztek, akkor november 8-ig kell várnotok, ekkor fut be ugyanis a játék PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)