Hirdetés

Death Stranding - Kojima gondolkozik a folytatás lehetőségén

|

A legendás játékfejlesztő korábbi sorozatához, a Metal Gear Solidhoz is remek folytatások csinált és nem zárja ki, hogy a Death Stranding is több részt kapjon.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg a Death Strandingről, így lassan mindenki kap egy képet arról, hogy neki való-e Kojima legújabb játéka. Az egészen biztos, hogy egy egyedi világgal és egy fordulatos történettel lesz dolgunk november 8 után, de kérdés, hogy ezt mennyien értékelik majd, milyen esély lehet egy esetleges folytatásra?

Hirdetés

A legendás játéktervező elmondása szerint nehéz helyzetben van, hiszen a Death Strandinggel nem csak egy játékot, hanem egy játék műfajt szeretne teremteni, aminek ő a "strand game" nevet adta, és valószínűleg azt a passzív multiplayer aspektust helyezi előtérbe, amiben a játékosok világai összeköttetésben vannak és bizonyos szintű interakció is lehetséges köztük saját kalandjuk során. 

"A legnehezebb része annak, hogy kreáljunk valami újat az, hogy csinálnod kell egy második és egy harmadik részt is, különben nem teremtesz műfajt. Amikor a játék megjelenik, rengeteg előnye és hátránya lesz, ezek pedig meghatározzák az élmény egészét, de azt gondolom, hogy szerencsésebb folytatni egy következő résszel."

- mondta Kojima, akinek valóban van tapasztalata a műfajteremtésben, hiszen a Metal Gear szériával lényegében ő alkotta meg a lopakodós játékok zsánerét. Hozzátette, hogy valószínűleg készül majd folytatás, de azt is elmondta, hogy rengeteg feladat van, ami a figyelmét igényli, ezek között pedig akadnak televíziós projektek is a játékok mellett, ezért még nem ígéri meg biztosan, hogy lesz következő része a Death Strandingnek, hiszen ez a sok feladat hatalmas fizikai megterhelést jelent neki.

Mi egyelőre beérnénk azzal is, ha végre megkaparinthatnánk Sam Bridges furcsa kalandját, erre azonban sajnos még november 8-ig kell várnunk, ekkor jelenik meg ugyanis Playstation 4-re a Death Stranding. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)