Hirdetés

Death Stranding - íme az ember, akinek 21 percenként megáll a szíve

|

A Bridgesnél tevékenykedő Heartman élete nem könnyű.

Hirdetés

A dán rendező és Kojima személyes jóbarátja, Nicolas Winding Refn alakítja Heartmant, egy tudóst, aki a San Diego Comic-Con során az ottani közönségnek, ma pedig az internet népének bemutatott előzetes főszereplője.

Hirdetés

Heartman élete azért különösen érdekes, mert 21 percenként meghal, 3 percig halott marad, majd újraéled. Az alábbi videóban mesél a Death Strandingről is, ami valószínűleg egy tragikus eseményt takar, minek következtében megvalósult az élők és a holtak világa közötti átjárás. Ő is arra használja a 3 perceket, hogy rájöjjön, mi az a Death Stranding, és a darabjaira hullott világot egésszé varázsolja.

A játék november 8-án jelenik meg, eleinte kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)