Hirdetés

Death Stranding - elindult egy élő közvetítés

|

Most épp 11 ezren nézik, ahogy nem történik semmi érdemleges. Vagy csak nem látjuk?

Hirdetés

Sokkal rosszabbul is el lehet tölteni egy kedd estét, mint azzal, hogy a Death Stranding holnapi trailerbemutatóját felvezető livestreamet nézzük a PlayStation hivatalos Twitch csatornáján.

Hirdetés

Aki a Far Cry Primal bejelentését előkészítő, fájdalmasan vontatott 24 órás stream után már nem bízik ilyenekben, és hasznosabb elfoglaltságot keres, valószínűleg nem hagy ki sokat. Jelenleg épp sejtelmes zene szól, néha suttogás hallatszik, miközben tenyérnyomok jelennek meg, és ezekben talán a holnap bemutatkozó trailer néhány pixelét láthatjuk, de nehéz bármit  kivenni. A legdurvább fanatikusok bizonyára már elkezdtek azon gondolkodni, hogy a tenyerek elhelyezkedése, mérete, megjelenésük sorrendje mire utalhat, de akármit is akar mondani a Sony, mi nem értjük.

Watch live video from PlayStation on www.twitch.tv

Kojima is kirakott egy teasert, hasonlóan zavarba ejtő, de van benne baba.

Nézzetek vissza holnap, talán megjelenési dátumot is kapunk, ha már ilyen nagy feneket kerítenek az egésznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)