Hirdetés

Itt nézhetitek meg a TGS 2019 teljes Death Stranding előadását

|

Már zajlik a Tokyo Game Show 2019, ahol Kojima rengeteg dolgot elárul készülő játékáról.

Hirdetés

A Playstation Japan YouTube csatornáján éppen élőben megy a stream, amikor ezt a hírt írjuk, a legendás játékfejlesztő nem túl meglepő módon legújabb játékának játékmenetéről beszél. Trailert és posztert már láttunk, akinek még több infó és gameplay kell, az az alábbi videóban felhozhatja magát. 

Hirdetés

Ha minél előbb szeretnétek képbe jönni, hogy nagyjából mire számíthattok a Death Stranding játékmenetétől, akkor alább belenézhettek a streambe, amiben az alkotók mutatják be  a játékot. A közvetítés ugyan japánul zajlik, de a funkciókkal már elkezdhettek ismerkedni:

Itt a teljes Sony PlayStation livestream:

A Tokyo Game Show alatt még több újdonságra számíthatunk a Death Stranding kapcsán, ami november 8-án landol PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)