Hirdetés

Death Stranding - nem a Sony fogja piacra dobni a PC-s verziót

|

Kojima legújabb alkotását egy viszonylag tapasztalt, olasz csapat fogja elhozni a PC-s közösség számára.

Hirdetés

Ma hivatalosan is be lett jelentve, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is meg fog jelenni a Death Stranding, habár a tervek szerint csak valamikor jövő nyáron. Most pedig azt is megtudhattuk, hogy a Sony csak a saját platformján foglalkozik majd a játék terjesztésével.

Hirdetés

Az 505 Games egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy ők fogják kiadni PC-re a Death Strandinget. A kiadó neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen korábban olyan címeket dobtak a piacra, mint a Payday 2, a Terraria, vagy épp a nem olyan rég megjelent Control. Érdemes megjegyezni, hogy ez utóbbi játék ideiglenesen csak az Epic Games Store-on érhető el, úgyhogy akár még az is előfordulhat, hogy Kojimáék új játékával is ez lesz a helyzet.

Ti melyik platformon próbáljátok majd ki a Death Strandinget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)