Hirdetés

Death Stranding - a játék posztere titkos üzenetet rejtett

|

A Death Stranding rajongók nem viccelnek: egy nyakláncból is visszafejtettek egy üzenetet.

Hirdetés

A Death Stranding legújabb trailerére természetesen azonnal rápörögtek Kojima rajongói, akik aztán elkezdték darabjaira szedni Lindsay Wagner karakterét. Az őt bemutató poszteren a hölgy egy érdekes nyakláncot visel.

Hirdetés

Egy orosz Twitter-felhasználó rájött, hogy a nyakában lévő ékszer jó eséllyel egy ősöreg jelnyelven, a kipun keresztül üzen a rajongóinak. Ezt a kommunikációs formát korábban az Andok ősi civilizációi használták.

Micsoda véletlen: tavaly novemberben Kojima pont az Andok civilizációiról beszélt Twitteren.

A kód lefordításából egy dallam került elő, ami a Low Roar - Give Me An Answer című számára utal.

Kojima hatalmas Low Roar rajongó, nem hiába használt Low Roar számot a 2016-os Death Stranding trailerben. Azóta egyébként saját Kojima Productions Low Roar lemezeket is készítettek.

A mai napon újabb rejtélyt oldott meg a Death Stranding rajongótábora, de igazából ez olyan sokat nem jelent. Várunk tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)