Hirdetés

Death Stranding - a Tokyo Game Show-n is ott lesz

|

Azt hittük, hogy decemberig várnunk kell rá, de remélhetőleg már szeptember végén újra láthatjuk Hideo Kojima újdonságát.

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy Kojima a decemberben megrendezésre kerülő The Game Awardsra magával viszi majd a Death Strandinget, de szerencsére nem kell az év utolsó hónapjáig várnunk, hogy újra láthassuk az ígéretes játékot, ugyanis a Metal Gear széria atyja már szeptember végén megmutatja a projektet a nagyközönségnek. 

Hirdetés

A Kojima Productions bejelentette, hogy a Death Straning is ott lesz a Tokyo Game Show 2018-on, a prezentációra szeptember 23-án számíthatnak az érdeklődők és Hideo Kojima mellett a játék japán változatának stábtagjai is a színpadra állnak majd az előadás alkalmával. 

Jelenleg nem tudni, hogy a prezentáció tartalmazni fog-e új kedvcsinálót a PS4-exkluzív Death Strandingből vagy csak az eddig el nem hangzott részletekre koncentrálnak-e a készítők, de bármelyik is legyen, mi várjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)