Hirdetés

Új trailert kapott a Death Stranding, amivel Kojima utal valamire

|

A videót az Oscar-díjas 1917 című film inspirálta.

Hirdetés

Nagyot ment a kritikusok körében a Death Stranding, hiszen a The Game Awards-ról két díjjal is távozhatott Hideo Kojima legutóbbi játéka, ráadásul a játékipar képviselőinek díjátadóján, a Game Developers Choice Awardson is jól teljesíthet Norman Reedus szürreális utazása, hiszen számos kategóriában jelölték. 

Hirdetés

A Death Stranding jelen pillanatban csak PlayStation 4-re szerezhető be, ám az már korábban megerősítésre került, hogy valamikor idén nyáron PC-re is meg fog jelenni. A találgatások szerint erre a kiadásra utalhat az a videó is, amelyet Hideo Kojima osztott meg ma Twitteren, és amely az 1917 című film stílusában készült el.

A rövid videóból semmi sem derül ki azon kívül, hogy valaminek az érkezésére számíthatunk 2020-ban, amely sokkal inkább az 505 Games kiadásában várható PC-s változatot takarhatja, és nagy valószínűséggel nem egy DLC leleplezését. Kojima mindig képes minket meglepni, szóval várjuk ki a végét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)