Hirdetés

Ha unod a kecskét és a libát, ez a bizarr szarvasos játék tetszhet

|

Itt az újabb állatszimulátor, amiben elképesztően fura jeleneteknek lehetünk szemtanúi.

Hirdetés

Ha valamilyen állat főszereplésévek készül játék, akkor az nagy valószínűséggel egy elég elvetemült alkotás lesz. Elég csak a Goat Simulatorra gondolni, amiben kecskeként csinálhatunk mindenfélét, vagy a valamivel frissebb Untitled Goose Game-re, aminek egy kegyelmet nem ismerő, velejéig romlott liba a főszereplője.

Hirdetés

Most pedig itt van a DEEEER Simulator, melyben - ahogy azt a címe is finoman sugallja - egy szarvas bőrébe bújhatunk. Érdemes tudni, hogy részben 211 kickstarteres támogatónak köszönhetően valósult meg. Szimulátor révén azt hihetnénk, hogy az erdőben kell majd sétálgatnunk meg legelésznünk, de a valóság nagyon távol áll mindettől. Ebben a játékban ugyanis leginkább az a dolgunk, hogy feldúljuk a várost, terrorizáljuk a lakóit és olykor-olykor más állatokkal is megküzdjünk. Nyúlós nyakú szarvasunk képes ember módjára két lábon járni, simán felpattan egy ló vagy zebra hátára, ha lovagolnánk egy kicsit, és a minél nagyobb pusztítás érdekében pisztolyokra vagy akár gépfegyverekre is lecserélheti agancsát.

Ha mindez nem lenne elég, akkor  más állatokkal "összeolvadva" hatalmas szörnyeteget is csinálhatunk főhősünkből, de a játék Steam-oldalán lévő képek alapján akár még óriásra nőtt, épületeket megmászó koalával is harcolhatunk. A DEEEER Simulator egyelőre korai hozzáféréses verzióban vásárolható meg, és remek választás lehet annak, aki valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag ilyesféle kalandokra vágyna.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)