Hirdetés

Deep Down - az első részletek és játékmenet videó

|

A Capcom Deep Down munkacímmel készülő új játékáról meglepő részletek derültek ki a mai Sony sajtótájékoztatón.

Hirdetés

Láttunk már néhány trailert, de a Capcom PlayStation 4 exkluzívként beharangozott next-gen játékának történetről mostanáig semmit nem tudtunk.

Bár a videók alapján okkal gondolhattuk, hogy a Deep Down egy középkori szerepjáték lesz, igazából a jövőben, 2094-ben játszódik. Az általunk irányított, lovagi páncélba öltözött karakter New Yorkban jár, rejtélyek után kutatva kell megoldania egy mindenen átívelő bűntényt. Többet a Tokyo Game Show-n árulnak el róla, de Yoshinori Ono annyit még elmondott, hogy a négy fős online játékmódban véletlenszerű szörnyekkel és folyamatosan generálódó dungeonökkel találkozunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)