Hirdetés

Deep Down - sárkányölés négyesben

|

A Capcom PlayStation 4-re érkező ingyenes online RPG játékáról, a Deep Downról láthatunk most két videót is, melyeken keresztül a single- és multiplayer elemeket is megismerhetitek

Hirdetés

Mindkét videót a RajManGaming csatornáján érhetjük el, és bár a szövegelés a háttérben japán nyelven megy, egyértelmű lehet mindenki számára, hogy mi történik éppen a képernyőn.

Az első videó a multiplayerrel kezd, ahol egy tűzokádó sárkány ellen küzdenek négyen. A grafika valami lebilincselő, és amikor hősünk megállítja az időt, na akkor bennünk is megfagy a... Szóval tessék megnézni:

A második videó már kicsit lájtosabb és eléggé önismétlő még abban a rövidke 4 percben is, ezt viszont szinte biztosan a fejlesztés jelenlegi állapota indokolja.

A Capcom videojáték producere, Yoshinori Ono még korábban jelentette be, hogy a Deep Down PlayStation 4 exkluzív játék lesz, továbbá free-to-play, azaz ingyenesen játszható.

A Deep Down története valójában New Yorkban játszódik időszámításunk után 2094-ben, azonban a játékosok visszautaznak az időben, hogy öngeneráló kazamatákban próbáljanak szerencsét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)