Hirdetés

Metro: Last Light gameplay videók reggeli mellé

|

Új Metro: Last Light játékmenet jelenetek láttak napvilágot, fogyasszátok őket egészséggel!

Hirdetés

A Metro 2033 folytatásaként érkező Metro: Last Light-ot korábban Metro 2034 néven emlegették, de annak ellenére, hogy Dmitry Glukhovsky, a történetek írója is közreműködik a fejlesztésben, a játék nem kapcsolódik majd szorosan a Metro 2034 című regényhez.

Mindettől függetlenül rendkívüli izgalommal várjuk, mi kerül ki az ukrán 4A Games stúdió munkatársainak kezei közül, akik felett a THQ elárverezése után a Dead Island sorozattal is foglalkozó Deep Silver kezdett el bábáskodni. A 18+ játékból már több videót is láthattunk, most pedig új jelenetek érkeztek a VG24/7 jóvoltából.

Az új mozgóképeket elnézve a Halálhegy - A Dyatlov-rejtély című film jutott eszembe, melyben a szereplők eljutnak egy régi katonai bázisra, ahol nem pont az várja őket, amire számítottak - a játék előtt mindenképp érdemes megnézni, biztosan rádob egy keveset az amúgy sem kevés parafaktorra. A filmezésre egészen május 17-ig ráértek, ekkor esedékes ugyanis a Metro: Last Light megjelenése PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)