Hirdetés

Defense of the Legends - egy mod, ami League of Legends-et rak a Dota 2-be

|

"Istenkáromlás!" - kiáltasz fel, hiszen a csodálatos *preferált MOBA* és a mocskos *ellen-MOBA* ne keveredjen egymással.

Hirdetés

Pedig így lesz. Egy tehetséges modder úgy döntött, hogy fogja a League of Legends hőseit és amúgy Patrikosan átrakja őket a Dota 2-be.

No, én aztán nem vagyok egy MOBA rajongó, de erre azért kíváncsi lennék. A srác elmondta, hogy a League of Legends hősöket (bajnokokat?) nemcsak úgy átrakja a Dota 2-be, hanem a 3D-s modellek mellett megtartja a statjaikat és képességeiket is. A projektnek a Defense of the Legends nevet adta, de ugyanúgy lehet League of Ancients vagy Defense League of the Ancient Legends is. Nekem mondjuk mindegy.

Kicsit olyan ez, mint tejeszacskóból sört inni, vagy egyszerre kétféle ízű Maoamot rágni, de ha sikerül, akkor megemeljük a kalapunkat. A mod egyelőre még csak készülőben van, de ha kíváncsiak vagytok rá, akkor itt tudjátok követni a fejlesztés menetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)