Hirdetés

Dell: Fordulat a formátumháborúban

|

A Dell notebook termékvonalán hétfőn megjelentek a Blu-ray meghajtók. A vállalat szerint a Blu-ray szabványé a jövő, a Microsofttal szemben haladva azonban nehéz önbeteljesítő jóslatokat tenni.

Hirdetés

Samir Bhavnani, a Current Analysis kutatási igazgatója szerint egyre markánsabban kialakul a két szekértábor a nagyfelbontású mobil videoplatformok versenyében. A HD DVD oldalt az Acer notebookjai és a Toshiba Qosmio G35-AV650-ese képviseli, míg a Sony Vaio VGN-AR270 mellé most felzárkózott a Dell XPS M1710 modellje. Általánosságban elmondható, hogy a HD DVD meghajtóval felszerelt egységek főleg árukkal, a Blu-ray meghajtóval rendelkező notebookok pedig az 50 GB-os írható lemezekkel csábítják a vásárlókat. (Az SD-L902A, a Toshiba első, hordozható eszközökbe szánt HD DVD író-olvasója már bemutatkozott ugyan, azonban csak év végén jelenik meg.)
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)