Hirdetés

Dell Inspiron 910 : kicsi, szép, olcsó?

|

Immáron hivatalossá vált a Dell legújabb notebookja, mellyel most a mini gépek fellendülő piacára szeretnének betörni.

Hirdetés

Ezeket a kicsi és könnyen szállítható gépeket a cégek és fejlesztők a „modern" embereknek szánják. Hiszen teljesítményük bőven elegendő, szörfözésre, zene hallgatásra, filmezésre, irodai munkára. Emellett kicsik és alacsony a fogyasztásuk is. A Dell 1.6GHz Intel Atom N270 processzoral, 512MB 533MHz-en üzemelő DDR2 memóriával, 4GB-os Solid State Drive-al, Intel GMA 950 grafikus proceszorral és 8.9"-os LED kijelzővel szereli az alap pakkot. A kijelző maximálisan1024x600-as felbontásra képes. Emellett 1,3 MP-es kamera, WiFi és bluetooth is helyet kapott.

dell-inspiron-mini-9picture-7-4sep08.jpg


Ez így tényleg elég arra, amit fentebb felsoroltam. Az ár igen kedvező 349 USD, ami tényleg nem sok. Ugyanakkor bennem mindig felmerül a kérdés, hogy ennyi teljesítmény és szolgáltatás megér-e ennyi pénzt?! Mondom ezt annak ellenére, hogy tetszenek ezek a kisgépek és praktikusak sokat utazóknak. További képeket és infókat itt találhattok!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)