Hirdetés

Delta Force keresztelő

|

Remélem senkinek sem kell bemutatnom az oly sok esztendőt megélt Delta Force sorozatot. Sajnos az utóbbi időben eltűnt a színről, de nemsokára visszatér, méghozzá az első rész remakejével. Ez eddig a Delta Force One: Next Gen címen futott, most viszont a Delta Force: Xtreme nevet kapta. A grafikát jelentősen feljavítják és jó néhány dolgot még módosítanak is, de lényegében ugyanaz marad. 20 egyjátékos, és 40 többjátékos pálya kerül majd bele, melyek mindegyikét végigkommandózhatjuk. Különlegessége lesz az online játéknak, hogy már alapból beépítenek egy csalás szűrőt, hogy könnyedén lebuktathassuk a csítereket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)