Hirdetés

Delta Force: Reloaded - szappanopera

|

Nem is igazán lepődöm meg azon, hogy a Novalogic egy újabb Delta Force játékon dolgozik. A Reloaded a már jól ismert új engine továbbfejlesztett változatára épül - meglepő módon :) Nem kevesebb, mint 20 küldetésen keresztül kell gyakni, az FPS szerelmesek legnagyobb örömére. Még co-operative mód is lesz benne, természetesen a multi mellett. Deathmatch, King of the Hill, Team King of the Hill, Team Deathmatch és Capture Flag módok egészítik ki a többjátékos mókát. A cég fejleszt egy úgynevezett Cheat Crackdown eljárást, mely segíti a csalók könyebb elfogását és kidobását a játékból. Egyelőre még nem tudni, mikor érkezik meg a végleges verzió.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)