Hirdetés

Délutáni mozizás a GSTV-n

|

Unalmas óráinknak könnyen búcsút inthetünk, ha rendszeres nézői vagyunk a tv.gamestar.hu-nak. GSTV ajánló következik!

Hirdetés

A kitartó munka gyümölcseként ma már több mint 13 különböző csatorna kínálata közül választhat az, aki Magyarország egyetlen gamer videómegosztó oldala mellett teszi le a voksát. Ebben a pillanatban a GSTV oldalán egészen pontosan 3126 darab filmecske tekinthető meg, ami összesen 298 órányi kikapcsolódást jelent. De a bőség zavarától most megmentve benneteket, egy rögtönzött ajánló keretében szemezgetünk a legnépszerűbb csatornák legfrissebb videóiból.

Az Aion Hungary gyámsága alatt álló Aion csatorna rendszeres nézői minden bizonnyal már epekedve várják, hogy a keleten már hódító Aion: The Tower of Eternity őket is leigázza. Sajnos a nyugati igényeknek megfelelni kívánó verzió csak 2009 vége felé várható. Addig viszont itt van nekünk ugye a folyamatosan frissített Aion csatorna, ahol többnyire a játék koreai verziójából ugyan, de mérhetetlen mennyiségű játékmenetet, trailert, kasztbemutatót és egyéb nyalánkságokat találtok. Legutóbbi hét felvonásos művüknek most az első részét belinkelve ajánlom figyelmetekbe az Aion csatornát.

Aki valaha is belekóstolt az FPS-ek online világába, mérget vennék rá, hogy egyszer legalább megfordult egy OGC szerveren. Nagy-nagy örömünkre, majd egy hónapja az Online Gaming Community is saját adást indított a tv.gamestar.hu-n, azóta is kényeztetve bennünket minden földi jóval. Példaként említhetnénk erre az új NFS részekből kilopott gameplay jeleneteket. A Need for Speed: Shift és Nitro játékmenet közül most az előbbit ajánljuk, ami mellett természetesen kistestvérét is megtaláljátok.

S ha már az FPS-eknél tartunk, a végére két nagy klasszikust hagytunk. A www.counter-strike.hu gondozta Counter-Strike csatorna és a Call of Duty Magyarország CoD csatornája is az a hely, ahol ha ihletet szeretnénk kapni a professzionális gaminghez, jobbat nem is találhatnánk. Mindkét csatorna kínálatából most a legújabb fragmovie-ket hozzuk fel példának, amelyek közös vonása az igényes szerkesztés és a hihetetlen játéktudomány. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)